Gegevens wijzigen  |  Afmelden  |  Online versie
 
 
 
 
 
 

Geachte Theaterbezoeker,

Het nieuw jaar is alweer flink op dreef en beloofd een succesvol 2014 te worden! Het oude jaar hebben we succesvol mogen afsluiten met een prachtige decembermaand waarin we nog ruim 40.000 theaterbezoekers hebben mogen ontvangen bij de voorstellingen van, The Gospel People, Tineke Schouten, Moscow Circus on Ice, en The Cavern Beatles. ….Hoe mooi is dat!
Lees verder »
Twitter Facebook LinkedIn
Heeft u al plannen voor het paasweekend?

Maart is nog maar net begonnen, maar toch staat Pasen alweer bijna voor de deur. Heeft u nog geen plannen tijdens het paasweekend; in het World Forum Theater zijn diverse voorstellingen voor jong tot oud.
Lees verder »
Twitter Facebook LinkedIn

Werknemer aan het woord

Marjon van der Pijl is Duty Manager bij het World Forum Theater. Als Duty Manager is ze de schakel tussen de productie en collega’s en zorgt ze ervoor dat alles goed verloopt.

Lees verder »
Twitter Facebook LinkedIn

Klanttevredenheids onderzoek

Het World Forum werkt continu aan het optimaliseren van de tevredenheid onder de theaterbezoekers. Om erachter te komen wat wij kunnen verbeteren en wat we moeten behouden is uw mening erg belangrijk voor ons. Hiervoor hebben we een onderzoek opgezet.
Lees verder »
Twitter Facebook LinkedIn

De grootste top in de geschiedenis van Nederland@World Forum

Over een paar weken vindt in het World Forum de grootste top in de geschiedenis van Nederland plaats, de Nuclear Security Summit 2014. De voorbereidingen voor de organisatie van deze top zijn in volle gang. Op 24 en 25 maart komen 58 wereldleiders, zo’n 5.000 delegatieleden en 3.000 journalisten naar Den Haag.
Lees verder »
Twitter Facebook LinkedIn
Stemmen voor cultuur

Cultuur is belangrijk voor het World Forum Theater, maar natuurlijk gaat het veel verder. Ook voor de stad Den Haag is cultuur van groot belang.Vind u cultuur ook belangrijk en wilt u een groot cultureel aanbod in Den Haag?
Lees verder »
Theaterkalender

Jandino - The Revue

29 maart

De Grote Improvisatieshow


5 april

Live from Buena Vista


12 april

Abba Gold



18-20 april

The Music of Simon & Garfunkel

19-20 april

Chinees Nationaal Circus

21 april